Sjöborgs Plattsättning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet inom området kakel- och plattsättning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sjöborgs Plattsättning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Sjöborgs Plattsättning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 2002-03-05 så skapades Sjöborgs Plattsättning Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556624-4538 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vallentuna.

Just nu är Sjöborgs Plattsättning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Sjöborgs Plattsättning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-3282667 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sjöborgs Plattsättning Aktiebolag är Sjöborg, Lars Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Madelene Elisabeth som är född 1972 och har titeln Suppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hansen, Eva Elisabeth som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .