Transferens AB

Stockholms län

Information

Transferens AB är ett av många företag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Transferens AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Transferens AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-05-17.

Transferens AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-03-25. Men sedan 2002-05-17 så har Transferens AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Garvar Lundins Gränd 10, 112 20, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Transferens AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8442343.

Vallentuna arbetar för att företag som Transferens AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Transferens AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva utbildnings- och förändringsarbete inom jämställdhet samt konsultuppdrag inom området jämställdhet och mångfald ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Transferens AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Transferens AB och det är följande personer, Thomsson, Heléne Katarina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Elvin Nowak, Ylva Milena Sofie som är född 1961 och har titeln Suppleant, Örtegren, Mats Birger som är född 1962 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Transferens AB är 556625-4552.