Rikstens Golf AB

Stockholms län

Information

Rikstens Golf AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Rikstens Golf AB finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rikstens Golf AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Rikstens Golf AB har haft sedan 2002-08-09. Rikstens Golf AB har funnits sedan och 2002-08-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rikstens Golf AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lindöv., 186 92, Vallentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-51175000.

Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rikstens Golf AB Privat, ej börsnoterat.

Rikstens Golf AB har idag 556628-2546 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Rikstens Golf AB

Bolaget skall äga, förvalta och driva fastighet, golfbana samt därmed förenlig verksamhet.

I Rikstens Golf AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ahlsson, Jan Krister Vilhelm som är född 1943 och har titeln VD, Ahlsson, Jan Krister Vilhelm som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Bo Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henriks, Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Eric Hans Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.