Husek i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med och bygga bostadshus, äga och förvalta lös egendom och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även arbeta med konsultuppdrag inom byggsektorn och inom området organisations- och ledarutveckling.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Husek i Stockholm AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Husek i Stockholm AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 2002-09-06 så skapades Husek i Stockholm AB och verksamheten är har F-skattsedel Husek i Stockholm AB har haft det sedan 2003-05-15.

Husek i Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-15

556631-2384 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vallentuna.

Just nu är Husek i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Husek i Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 070-9919190 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Husek i Stockholm AB är Bolander, Lars Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolander, Lars Georg som är född 1941 och har titeln Suppleant, Holmström, Pia Ulrika som är född 1968 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .