Considus AB

Stockholms län

Information

Considus AB är ett av många bolag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Considus AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Considus AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-08-04.

Considus AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-01-15. Men sedan 2003-08-04 så har Considus AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Olsborgsv. 48, 186 41, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Considus AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51171934.

Vallentuna arbetar för att bolag som Considus AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Considus AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom främst it-strategiformuleringar och företagsledning, marknadsföring, reklam organisation och ekonomi. Förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Considus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Considus AB och det är följande personer, Schultzberg, Ulf Erik som är född 1945 och har titeln VD, Schultzberg, Ulf Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Schultzberg, Sara Teresia Kristina som är född 1974 och har titeln Suppleant, Persson, Sten Åke som är född 1947 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Considus AB är 556638-4540.