Wallen's Motorcenter AB

Stockholms län

Information

Wallen's Motorcenter AB är ett av många bolag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Wallen's Motorcenter AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wallen's Motorcenter AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-06-07.

Wallen's Motorcenter AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-03-20. Men sedan 2003-06-07 så har Wallen's Motorcenter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Cedersdalsv. 17, 186 40, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wallen's Motorcenter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-920328.

Vallentuna arbetar för att bolag som Wallen's Motorcenter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wallen's Motorcenter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva service och underhåll av bilar och motorcyklar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wallen's Motorcenter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wallen's Motorcenter AB och det är följande personer, Wallén, Jonas Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallén, Sigurd Göran som är född 1962 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wallen's Motorcenter AB är 556641-3430.