Grana Brunnsborrning AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och Grana Brunnsborrning AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Grana Brunnsborrning AB är ett av dem. Statusen för Grana Brunnsborrning AB är att Bolaget är aktivt.

Grana Brunnsborrning AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-07-23. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Grana Brunnsborrning AB ska trivas.

Grana Brunnsborrning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-30. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva brunnsborrning vatten-, energi- och vvs-installationer, entreprenad ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grana Brunnsborrning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-30.

Idag är Grana Brunnsborrning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Grana Brunnsborrning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51023206.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Grana Brunnsborrning AB är Strömsten, Hans Peter Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömsten, Gunnel Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Andersson, Knut Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Grana Brunnsborrning AB har 556647-3517 som sitt organisationsnummer.