Aleni Travel AB

Stockholms län

Information

Aleni Travel AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Aleni Travel AB finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aleni Travel AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aleni Travel AB har haft sedan 2004-01-22. Aleni Travel AB har funnits sedan och 2004-01-22 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aleni Travel AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-51175006.

Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aleni Travel AB Privat, ej börsnoterat.

Aleni Travel AB har idag 556650-2554 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aleni Travel AB

Bolaget skall bedriva försäljning av egen reseproduktion och som ombud även försäljning av andra arrangörers resor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Aleni Travel AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ålenius, Hans Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ålenius, Tatjana som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nygren, Erik Richard som är född 1969 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .