Mighty Projects i Vallentuna AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet ska vara försäljning av varor och tjänster, tex trycksaker, tryckmaskiner och kringutrustning, projektledning och utbildning inom grafisk industri, dykutbildning, frilansjournalistik, tidskriftutgivning och förlagsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mighty Projects i Vallentuna AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Mighty Projects i Vallentuna AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 2003-12-16 så skapades Mighty Projects i Vallentuna AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556652-8351 är organisationsnummret för företaget som finns i Vallentuna.

Just nu är Mighty Projects i Vallentuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Mighty Projects i Vallentuna AB så går det att nå dem via telefon på 08-51241573 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mighty Projects i Vallentuna AB är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .