Spot Paint Sweden AB

Stockholms län

Information

Spot Paint Sweden AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Spot Paint Sweden AB finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Spot Paint Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Spot Paint Sweden AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Spot Paint Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kanalv. 4, 194 61, Upplands Väsby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-291818.

Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Spot Paint Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Spot Paint Sweden AB har idag 556657-9503 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Spot Paint Sweden AB

Bolagets verksamhet är att bedriva lagning av mindre lack- och plåtskador på personbilar samt utbildning och konsultationer inom IT-branschen avseende mjuk- och hårdvara och därmed förenlig verksamhet.

I Spot Paint Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schüssler, Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Selmeklev, Bo Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullstrand, Björn Alexander som är född 1974 och har titeln Suppleant, Deurell, Ole som är född 1954 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor, .