Byggkonsult Lars Wennmark AB

Stockholms län

Information

Byggkonsult Lars Wennmark AB är ett av många verksamheter som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Byggkonsult Lars Wennmark AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Byggkonsult Lars Wennmark AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-08-09.

Byggkonsult Lars Wennmark AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-06-08. Men sedan 2004-08-09 så har Byggkonsult Lars Wennmark AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Catalinav. 5, 183 68, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggkonsult Lars Wennmark AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51174096.

Vallentuna arbetar för att verksamheter som Byggkonsult Lars Wennmark AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Byggkonsult Lars Wennmark AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet samt förvalta, äga och handla med värdepapper.

Firmatecknare för Byggkonsult Lars Wennmark AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggkonsult Lars Wennmark AB och det är följande personer, Wennmark, Lars Torsten som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennmark, Sara Carolina Helena som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ericsson, Stig Olof Reinhold som är född 1959 och har titeln Revisor, Ericsson & Lejonhird AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Byggkonsult Lars Wennmark AB är 556662-9886.