Yvonne Strömsäter Produktion AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet ska vara grafisk produktion samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Yvonne Strömsäter Produktion AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Yvonne Strömsäter Produktion AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 2004-08-13 så skapades Yvonne Strömsäter Produktion AB och företaget är har F-skattsedel Yvonne Strömsäter Produktion AB har haft det sedan 2004-09-16.

Yvonne Strömsäter Produktion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-16

556664-9405 är organisationsnummret för företaget som finns i Vallentuna.

Just nu är Yvonne Strömsäter Produktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Yvonne Strömsäter Produktion AB så går det att nå dem via telefon på 070-4830758 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Yvonne Strömsäter Produktion AB är Lennbom, Yvonne Margaretha som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Gerd Yvonne som är född 1960 och har titeln Suppleant, Hammare, Laila Astrid Rebecca som är född 1959 och har titeln Revisor, Ekonomigruppen AB som är född och har titeln Revisor, .