StorStockholms Hushållstjänster AB

Stockholms län

Information

StorStockholms Hushållstjänster AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där StorStockholms Hushållstjänster AB finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. StorStockholms Hushållstjänster AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket StorStockholms Hushållstjänster AB har haft sedan 2006-05-04. StorStockholms Hushållstjänster AB har funnits sedan och 2006-05-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till StorStockholms Hushållstjänster AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59074400.

Vallentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är StorStockholms Hushållstjänster AB Privat, ej börsnoterat.

StorStockholms Hushållstjänster AB har idag 556667-5814 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för StorStockholms Hushållstjänster AB

Bolaget ska bedriva förvärvsarbete i hushåll, utföra byggstädning och sanering, bedriva uppdragsverksamhet inom området mark- och trädgårdsskötsel samt idka därmed förenlig verksamhet.

I StorStockholms Hushållstjänster AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Frits Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnston Pettersson, Patricia L som är född 1948 och har titeln Suppleant, Oldenvi, Nils Sivert som är född 1940 och har titeln Revisor, Revidere Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .