PreMidio AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns PreMidio AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vallentuna här finns det många olika Aktiebolag. PreMidio AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vallentuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

PreMidio AB är momsregistrerat sedan2004-12-09 och har organisationsnummer 556670-1503.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-51430420 alternativt besöka eller skicka post till PreMidio AB på följande adress Svedjev. 13, 186 32, Vallentuna.

PreMidio AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-12-09.

I PreMidio AB så sitter följande personer i styrelsen: , Kerslow, Eva Sara som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremål för bolagets verksamhet är: - Försäljning och konsultverksamhet inom områdena data, musik, hemelektronik och multimedia. - Import och distribution försäljning, marknadsföring av produkter inom data, musik, hemelektronik och multimedia. - Artistisk verksamhet inom området musik. - Musikproduktion och inspelning av musik (sk. studioverksamhet) - Förlagsverksamhet inom området musik. - Försäljning av musikinstrument och musikproduktioner. - Bolaget skall även bedriva värdepappershandel. samt därmed förenlig verksamhet.