D J Teknik AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och D J Teknik AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och D J Teknik AB är ett av dem. Statusen för D J Teknik AB är att Bolaget är aktivt.

D J Teknik AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-06-01. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där företaget finns i jobbar för att företag som D J Teknik AB ska trivas.

D J Teknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Vallentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning av finmekaniska produkter, konsultverksamhet inom finmekanik, äga fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att D J Teknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är D J Teknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med D J Teknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51186700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med D J Teknik AB är Blüme, Dan Åke som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Öman, Lars Joakim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Blüme, Ulf Arnold som är född 1942 och har titeln Suppleant, Arpe, Lars Johan Stefan som är född 1973 och har titeln Revisor, Blomqvist, Mats Kenneth Stefan som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorCarlsson & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

D J Teknik AB har 556681-3969 som sitt organisationsnummer.