Proagera AB

Stockholms län

Information

556683-3520 är organisationsnummer för bolaget Proagera AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Proagera AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som Proagera AB finns i.

Proagera AB har varit registrerat sedan 2005-07-08 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Proagera AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-11.

Proagera AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Proagera AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Proagera AB så kan ni göra det på telefon genom 08-967404 eller genom brev på följande adress:
Byleslingan 16, 186 52, Vallentuna

Konsultverksamhet inom management, värdepappershandel, samt försäljning av IT-programvara eller därmed jämförlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Proagera AB och det är Norrman, Johan Hans Mikael som är född 1960 och har titeln VD, Norrman, Johan Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrman, Hans som är född 1926 och har titeln Suppleant, Hafström, Maria Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,