DanTom Entreprenad AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och DanTom Entreprenad AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och DanTom Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för DanTom Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

DanTom Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-08-31. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där företaget finns i jobbar för att företag som DanTom Entreprenad AB ska trivas.

DanTom Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09. I Vallentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara bygg- och anläggningsarbeten och transport även montering och konsultverksamhet inom nämda område samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DanTom Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03.

Idag är DanTom Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med DanTom Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6193310.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Karlsson, Tomas Helge Emanuel.

De som är på något sätt har med DanTom Entreprenad AB är Karlsson, Tomas Helge Emanuel som är född 1970 och har titeln Extern VD, Zetterström, Dan Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nola, Karin Margareta som är född 1972 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

DanTom Entreprenad AB har 556685-1282 som sitt organisationsnummer.