BTS Golvfixar'n Aktiebolag

Stockholms län

Information

BTS Golvfixar'n Aktiebolag är ett av många företag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som BTS Golvfixar'n Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BTS Golvfixar'n Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-09-15.

BTS Golvfixar'n Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-09-07. Men sedan 2005-09-15 så har BTS Golvfixar'n Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Marknadsv. 217, 183 79, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BTS Golvfixar'n Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51171846.

Vallentuna arbetar för att företag som BTS Golvfixar'n Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BTS Golvfixar'n Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva besiktning och renovering av lägenheter, våtrum, trä- och platsgolv samt golvslipning samt fastighetsteknisk service i form av avhjälpande underhåll och planerat underhåll. Bolaget skall också tillhandahålla VVS, el, måleri och byggtjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BTS Golvfixar'n Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BTS Golvfixar'n Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson Bodin, Bo Bertil Valter som är född 1959 och har titeln VD, Karlsson Bodin, Bo Bertil Valter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Thomas Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bodin, Annika Ester Katarina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ågren, Gerhard som är född 1941 och har titeln Revisor, Futura Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för BTS Golvfixar'n Aktiebolag är 556685-4484.