Ilvéus Konsult AB

Stockholms län

Information

Ilvéus Konsult AB är en verksamhet som finns i Vallentuna. I Ilvéus Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ilveus, Björn Ulric som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ilveus, Åsa Marie-Louise som är född 1966 och har titeln Suppleant, Morberg, Kjell Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ilvéus Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ilvéus Konsult AB på telefon 08-51176787.

Aktiebolagets verksamhet är att bedriva konsulting inom kvalitets- och miljöledningssystem handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ilvéus Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ilvéus Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ilvéus Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-08 och Ilvéus Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ilvéus Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ilvéus Konsult AB har 556690-9692 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.