BJECO AB

Stockholms län

Information

BJECO AB är ett av många verksamheter som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som BJECO AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BJECO AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-01-13.

BJECO AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-12-19. Men sedan 2006-01-13 så har BJECO AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Wennerbergsg. 6 A, 112 58, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BJECO AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-4332100.

Vallentuna arbetar för att verksamheter som BJECO AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BJECO AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolagets verksamhet skall vara konsulttjänster inom VVS och energi, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BJECO AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BJECO AB och det är följande personer, Bjellsäter, Mats Ingvar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjellsäter, Karin Birgitta Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Knut Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BJECO AB är 556694-4731.