Minocta AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva verksamhet inom tre områden: Datakonsulting, ekonomiskkonsulting, produktutveckling. Datakonsult verksamhetsinriktning är att sälja konsulttjänster inom telekom, mobilteknik, medicinteknink, bank och finans med inriktining på aktie- och optionssystem. Ekonomikonsult varksamheten inriktar sig på att sälja tjänster inom redovisning, bokslut samt deklaration för mikro- och små företag. Produktutvecklingens verksamheten omfattar egenutveckling av nya produkter och tjänster inom telekom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Minocta AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Minocta AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 2006-01-10 så skapades Minocta AB och verksamheten är har F-skattsedel Minocta AB har haft det sedan 2006-02-02.

Minocta AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-02

556695-9903 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vallentuna.

Just nu är Minocta AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Minocta AB så går det att nå dem via telefon på 070-4123361 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Minocta AB är Eklöf, Lars Michael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklöf, Annika Marie som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklöf, Birgitta Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Engström, Stefan som är född 1951 och har titeln Revisor, Auditor Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .