City Fönsterrenovering i Stockholm AB

Stockholms län

Information

556696-3863 är organisationsnummer för bolaget City Fönsterrenovering i Stockholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som City Fönsterrenovering i Stockholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som City Fönsterrenovering i Stockholm AB finns i.

City Fönsterrenovering i Stockholm AB har varit registrerat sedan 2006-01-13 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för City Fönsterrenovering i Stockholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-15.

City Fönsterrenovering i Stockholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för City Fönsterrenovering i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Eklund, Thomas Lennart -Johansson, Karl Håkan

Vill ni komma i kontakt med City Fönsterrenovering i Stockholm AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8286625 eller genom brev på följande adress:
Teknikv. 3 B, 186 32, Vallentuna

Bolaget ska driva snickeri- och måleriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med City Fönsterrenovering i Stockholm AB och det är Eklund, Thomas Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Håkan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ehrman, Roger Andreas som är född 1974 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,