Marksten Sverige AB

Stockholms län

Information

Marksten Sverige AB är ett av många företag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Marksten Sverige AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Marksten Sverige AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-02-15.

Marksten Sverige AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-01-25. Men sedan 2006-02-15 så har Marksten Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hästhagen , 186 70, Brottby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Marksten Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7171217.

Vallentuna arbetar för att företag som Marksten Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Marksten Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska köpa och sälja marksten, markrör, markduk, jord och grus samt handverktyg och liknande produkter för mark och anläggning som är i förenling med verksamheten.

Firmatecknare för Marksten Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Marksten Sverige AB och det är följande personer, Kriström, Ulf Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kriström, Susanna Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kriström, Hans Göran som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisor, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Marksten Sverige AB är 556697-4142.