Möllers Mat & Vin AB

Stockholms län

Information

Möllers Mat & Vin AB är ett av många företag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Möllers Mat & Vin AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Möllers Mat & Vin AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-05-11.

Möllers Mat & Vin AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-02-10. Men sedan 2006-05-11 så har Möllers Mat & Vin AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Jämtlandsv. 16, 186 35, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Möllers Mat & Vin AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51410371.

Vallentuna arbetar för att företag som Möllers Mat & Vin AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Möllers Mat & Vin AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva restaurang, pub, catering och festvånings- verksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Möllers Mat & Vin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Möllers Mat & Vin AB och det är följande personer, Möller-Claeson, Knut Ulf som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Möller-Claeson, Lena Maria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller-Claeson, Knut Bengt Göran som är född 1935 och har titeln Suppleant, Mattsson, Karl Stefan som är född 1954 och har titeln Revisor, Revaco Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Möllers Mat & Vin AB är 556698-2681.