Ekonomi & Redovisningsgruppen Charlotta Wallman AB

Stockholms län

Information

I Vallentuna finns det ett Aktiebolag som heter Ekonomi & Redovisningsgruppen Charlotta Wallman AB. Det finns flera bolag som liknar Ekonomi & Redovisningsgruppen Charlotta Wallman AB i Stockholms län. Vallentuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2006-03-10 så har Ekonomi & Redovisningsgruppen Charlotta Wallman AB varit registrerat. Idag är Ekonomi & Redovisningsgruppen Charlotta Wallman AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Ekonomi & Redovisningsgruppen Charlotta Wallman AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sturev. 4, 186 43, Vallentuna. Vi ni istället prata med Ekonomi & Redovisningsgruppen Charlotta Wallman AB så kan ni göra det på 08-5977070.

Bolaget skall bedriva verksamhet såsom uthyrning av personal vid semesterresor, au-pair verksamhet och handel med smycken och antikviteter och ekonomi och redovisningstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Wallman, Charlotta Karin Agneta som är född 1967 och har titeln VD, Wallman, Charlotta Karin Agneta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallman, Johan Martin som är född 1967 och har titeln Suppleant, Forsman, Kjell Henning som är född 1949 och har titeln Revisor, Kjell Forsman Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Ekonomi & Redovisningsgruppen Charlotta Wallman AB har 556699-3621 som sitt organisationsnummer.