Knowledge-intra AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter direkt eller indirekt genom bolag samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Knowledge-intra AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Knowledge-intra AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 2006-03-28 så skapades Knowledge-intra AB och verksamheten är har F-skattsedel Knowledge-intra AB har haft det sedan 2006-05-04.

Knowledge-intra AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-05-04

556700-8080 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vallentuna.

Just nu är Knowledge-intra AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Knowledge-intra AB så går det att nå dem via telefon på 08-51171620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Knowledge-intra AB är Richter, Bo Carl Christian som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Richter, Bo Claes Fredrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Mattis, Per Göran som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .