Coolbean Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och Coolbean Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Coolbean Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Coolbean Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Coolbean Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2006-07-07. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Coolbean Aktiebolag ska trivas.

Coolbean Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-23. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utvecklingsverksamhet inom det informationstekonologiska området med fokus på hård- och mjukvara samt att bedriva utbildning inom dessa områden och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Coolbean Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-23.

Idag är Coolbean Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Coolbean Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3394148.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Coolbean Aktiebolag är Söderström, Per Jörgen som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Per Olov Torkel som är född 1946 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jonsson, Kent Niklas som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Coolbean Aktiebolag har 556707-4470 som sitt organisationsnummer.