Vallentuna Fastighetsförmedling AB

Stockholms län

Information

Vallentuna Fastighetsförmedling AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Vallentuna Fastighetsförmedling AB finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vallentuna Fastighetsförmedling AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Vallentuna Fastighetsförmedling AB har haft sedan 2006-10-05. Vallentuna Fastighetsförmedling AB har funnits sedan och 2006-10-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Vallentuna Fastighetsförmedling AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Enstav. 37, 187 35, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8321425.

Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Vallentuna Fastighetsförmedling AB Privat, ej börsnoterat.

Vallentuna Fastighetsförmedling AB har idag 556710-4095 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Vallentuna Fastighetsförmedling AB

Föremålet för bolagets verksamhet är fastighetsförmedling, äga och förvalta fastigheter, köp och försäljning av fast egendom, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Vallentuna Fastighetsförmedling AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stenhart, Johan Oscar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenhardt, Signe Elisabet som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hewrén, Bernt Lennart Conny som är född 1946 och har titeln Revisor, .