Mantera AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet, management consulting, företrädesvis inom områderna företagsledning, inköp, logistik, produktion, marknadsföring och organisation. Inköp och försäljning av motorfordon såsom bilar och båtar samt därtill hörande elektroniska komponenter och varor. Handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mantera AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Mantera AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 2006-11-15 så skapades Mantera AB och verksamheten är har F-skattsedel Mantera AB har haft det sedan 2007-01-04.

Mantera AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-04

556715-5923 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vallentuna.

Just nu är Mantera AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Mantera AB så går det att nå dem via telefon på 070-9437980 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mantera AB är Haglund, Johan Niklas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Pia Marie som är född 1972 och har titeln Suppleant, Koskela, Ari Heikki Henry som är född 1963 och har titeln Revisor, .