Hemägg Sverige AB

Stockholms län

Information

Hemägg Sverige AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Hemägg Sverige AB finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hemägg Sverige AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hemägg Sverige AB har haft sedan 2007-02-01. Hemägg Sverige AB har funnits sedan och 2007-02-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hemägg Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skallbrov. 6, 184 91, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7352549.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hemägg Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Hemägg Sverige AB har idag 556716-0006 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hemägg Sverige AB

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Hemägg Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekelund, Lars Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Elvefors, Edvard Håkan som är född 1980 och har titeln Suppleant, Beergrehn, Bengt Ivar som är född 1956 och har titeln Revisor, Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .