Karbion AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Karbion AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vallentuna här finns det många olika Aktiebolag. Karbion AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vallentuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Karbion AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556716-0972.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Karbion AB på följande adress Skyttev. 15, 186 91, Vallentuna.

Karbion AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Karbion AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Nordberg, Valdemar Olof som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva tillverkning, försäljning och handel med plaster, plastprodukter och tekniska polymerer, kemiska pro- dukter, industriella kemikalier, handel med och uthyrning av maskiner och utrustning för framställning av plaster och pro- dukter. Bolaget ska äga, förvalta och nyprojektera fastigheter och byggnader för handel och uthyrning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta aktier och kapital ävensom idka därmed förenlig verksamhet.