poly&ester Skumplastbutiken AB

Stockholms län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning av specialprodukter i mjuka plaster till konsument- och företagskunder jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för poly&ester Skumplastbutiken AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är poly&ester Skumplastbutiken AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 2007-01-04 så skapades poly&ester Skumplastbutiken AB och bolaget är har F-skattsedel poly&ester Skumplastbutiken AB har haft det sedan 2007-02-01.

poly&ester Skumplastbutiken AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-01

556719-4518 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vallentuna.

Just nu är poly&ester Skumplastbutiken AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med poly&ester Skumplastbutiken AB så går det att nå dem via telefon på 08-51026160 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom poly&ester Skumplastbutiken AB är Bergström, Karl Johan Magnus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Runefelt, Karl David som är född 1985 och har titeln Suppleant, Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .