Markströms Transport AB

Stockholms län

Information

556720-0224 är organisationsnummer för företaget Markströms Transport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Markströms Transport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som Markströms Transport AB finns i.

Markströms Transport AB har varit registrerat sedan 2007-01-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Markströms Transport AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

Markströms Transport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Markströms Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Markströms Transport AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Olhamra Kvarns v. 10, 186 40, Vallentuna

Bolaget skall bedriva tjänster inom byggnad och mekanik, reparation och underhåll av maskiner samt transport av gods och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Markströms Transport AB och det är Markström, Björn Johan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Blank, Eva Irene som är född 1950 och har titeln Revisor, Ekonomigruppen i Haninge AB som är född och har titeln Revisor,