Södervikskolan AB (Södervikskolan och Fritidsgård Södervik)

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Södervikskolan AB (Södervikskolan och Fritidsgård Södervik). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Vallentuna här finns det många olika Aktiebolag. Södervikskolan AB (Södervikskolan och Fritidsgård Södervik) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vallentuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Södervikskolan AB (Södervikskolan och Fritidsgård Södervik) är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556722-0347.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-41062950 alternativt besöka eller skicka post till Södervikskolan AB (Södervikskolan och Fritidsgård Södervik) på följande adress Söderviksv. 1, 194 57, Upplands Väsby.

Södervikskolan AB (Södervikskolan och Fritidsgård Södervik) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-05-29.

I Södervikskolan AB (Södervikskolan och Fritidsgård Södervik) så sitter följande personer i styrelsen: , Berglund, Claes Åke Peter som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva friskoleverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.