Gillinge Holding AB

Stockholms län

Information

I Vallentuna finns det ett Aktiebolag som heter Gillinge Holding AB. Det finns flera företag som liknar Gillinge Holding AB i Stockholms län. Vallentuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Gillinge Holding AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-05-17 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-03-09 så har Gillinge Holding AB varit registrerat. Idag är Gillinge Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Gillinge Holding AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Gillinge , 186 91, Vallentuna. Vi ni istället prata med Gillinge Holding AB så kan ni göra det på 08-6280018.

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter och aktier samt bedriva försäljning av bevakningskameror och uthyrning av entreprenadmaskiner främst avseende skyliftar och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ekström, Klas Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Leijonmarck, Charlie Carl-Gustaf J A som är född 1949 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Gillinge Holding AB har 556725-8065 som sitt organisationsnummer.