Frögrind Trading AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall tillhandahålla förar-, transport-, entreprenad- (inom grävning, schaktning, anläggning och skog) och skogs- tjänster samt utföra reparationer i anslutning härtill, såsom på lastbilar, vägmaskiner och skogsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Frögrind Trading AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Frögrind Trading AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 2007-05-16 så skapades Frögrind Trading AB och bolaget är har F-skattsedel Frögrind Trading AB har haft det sedan 2007-07-30.

Frögrind Trading AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

556729-9523 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vallentuna.

Just nu är Frögrind Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Frögrind Trading AB så går det att nå dem via telefon på 070-7707360 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Frögrind Trading AB är Axelsson, Matts Benny som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Sven Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Jan-Olov som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lindh, Bo Lennart Harritz som är född 1968 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor, .