E&A produktion AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva produktiom av CD- och DVD-skivor samt förvaltning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för E&A produktion AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är E&A produktion AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 2007-06-15 så skapades E&A produktion AB och verksamheten är har F-skattsedel E&A produktion AB har haft det sedan 2007-10-11.

E&A produktion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-11

556731-8174 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vallentuna.

Just nu är E&A produktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med E&A produktion AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Adolfsson, Björn Georg

Följande personer är på något sätt aktiva inom E&A produktion AB är Adolfsson, Björn Georg som är född 1976 och har titeln Extern VD, Johansson, Oskar Olle Linus som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Essmar, Carl Håkan Elis som är född 1965 och har titeln Suppleant, Krpuljevic, Selver som är född 1973 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, .