Agaria Trading AB

Stockholms län

Information

Agaria Trading AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Agaria Trading AB finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Agaria Trading AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Agaria Trading AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Agaria Trading AB så kan ni göra det genom att skicka er post till TELLUSVÄGEN 45, 186 36, Vallentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54066085.

Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Agaria Trading AB Privat, ej börsnoterat.

Agaria Trading AB har idag 556733-6903 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Agaria Trading AB

Bolaget skall bedriva projektering, framställning, import och försäljning av tekniska automatiserings-, rationaliserings- samt miljöskyddssystem inom industrin och utöva därmed förenliga verksamheter samt bedriva handel med värdepapper ävensom äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

I Agaria Trading AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rymell, Bengt Harry som är född 1956 och har titeln VD, Rymell, Bengt Harry som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rymell, Susanne Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .