Gyllenäs Admin Consulting AB

Stockholms län

Information

Gyllenäs Admin Consulting AB är ett av många företag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Gyllenäs Admin Consulting AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gyllenäs Admin Consulting AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-09-06.

Gyllenäs Admin Consulting AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-07-03. Men sedan 2007-09-06 så har Gyllenäs Admin Consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Enbacksv. 17, 186 35, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gyllenäs Admin Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3964133.

Vallentuna arbetar för att företag som Gyllenäs Admin Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gyllenäs Admin Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara administrativ konsultation samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gyllenäs Admin Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gyllenäs Admin Consulting AB och det är följande personer, Gyllenäs Nilsson, Susanne Margareta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rolf Michael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Toth Ullerkrans, Gabriella som är född 1954 och har titeln Revisor, Vallentuna Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gyllenäs Admin Consulting AB är 556733-9139.