Deco Nation AB

Stockholms län

Information

Deco Nation AB är ett av många bolag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Deco Nation AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Deco Nation AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-01-24.

Deco Nation AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-09-10. Men sedan 2008-01-24 så har Deco Nation AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Scheeleg. 5, 112 23, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Deco Nation AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2473774.

Vallentuna arbetar för att bolag som Deco Nation AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Deco Nation AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva försäljning av inredningsartiklar, möbler och mindre hus såsom gäststugor friggebodar. Konsultverksamhet inom test av programvara samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Deco Nation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Deco Nation AB och det är följande personer, Janemar, Gunilla Margaretha som är född 1964 och har titeln VD, Janemar, Gunilla Margaretha som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnebro, Mats Erik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindblom, Peter Ehrling som är född 1963 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Leif Ingvar som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Deco Nation AB är 556737-3328.