Digitaltryckarna Print & Distribution Produktions i Vallentuna AB

Stockholms län

Information

I Vallentuna finns det ett Aktiebolag som heter Digitaltryckarna Print & Distribution Produktions i Vallentuna AB. Det finns flera bolag som liknar Digitaltryckarna Print & Distribution Produktions i Vallentuna AB i Stockholms län. Vallentuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Digitaltryckarna Print & Distribution Produktions i Vallentuna AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-01-29 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2008-04-09 så har Digitaltryckarna Print & Distribution Produktions i Vallentuna AB varit registrerat och sedan 2009-01-29 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Digitaltryckarna Print & Distribution Produktions i Vallentuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Digitaltryckarna Print & Distribution Produktions i Vallentuna AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Teknikv. 3 B, 186 32, Vallentuna. Vi ni istället prata med Digitaltryckarna Print & Distribution Produktions i Vallentuna AB så kan ni göra det på 08-252223.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara tryckning, förpackning, lagerhållning och förmedling av trycksaker. Bolaget ska även erbjuda bokbinderitjänster samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kindberg, Eva Catharina som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Öberg, Carl Torgny som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Åke Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Selander Sjöberg, Inger som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Kindberg, Eva Catharina .

Digitaltryckarna Print & Distribution Produktions i Vallentuna AB har 556755-6609 som sitt organisationsnummer.