caico munications AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom information, kommunikation och events.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för caico munications AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är caico munications AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 2008-04-24 så skapades caico munications AB och bolaget är har F-skattsedel caico munications AB har haft det sedan 2008-04-24.

caico munications AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-04-24

556756-8786 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vallentuna.

Just nu är caico munications AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med caico munications AB så går det att nå dem via telefon på 070-8176306 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sundström Bertsdotter, Carina Gertie -Sundström, Kai Mikael

Följande personer är på något sätt aktiva inom caico munications AB är Sundström Bertsdotter, Carina Gertie som är född 1967 och har titeln VD, Sundström Bertsdotter, Carina Gertie som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Kai Mikael som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlbom, Bert Gustav som är född 1937 och har titeln Suppleant, Johansson, Stig Michael som är född 1964 och har titeln Revisor, .