F:a AKLEJA Trading & Research

Stockholms län

Information

F:a AKLEJA Trading & Research hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där F:a AKLEJA Trading & Research finns. I Vallentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. F:a AKLEJA Trading & Research tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket F:a AKLEJA Trading & Research har haft sedan 2004-03-11. F:a AKLEJA Trading & Research har funnits sedan och 2004-03-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till F:a AKLEJA Trading & Research så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-51177798.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

F:a AKLEJA Trading & Research har idag 560425-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för F:a AKLEJA Trading & Research

Försäljning av smycken, presentartiklar och souvenirer. Researchuppdrag såsom informationsefterforskningar.

I F:a AKLEJA Trading & Research så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Gun Britt-Inger som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .