G. Eriksson Snickeri o Montage

Stockholms län

Information

561013-XXXX är organisationsnummer för verksamheten G. Eriksson Snickeri o Montage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G. Eriksson Snickeri o Montage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som G. Eriksson Snickeri o Montage finns i.

G. Eriksson Snickeri o Montage har varit registrerat sedan 2000-07-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för G. Eriksson Snickeri o Montage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-23.

G. Eriksson Snickeri o Montage är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för G. Eriksson Snickeri o Montage är följande:

Vill ni komma i kontakt med G. Eriksson Snickeri o Montage så kan ni göra det på telefon genom 070-5193925 eller genom brev på följande adress:

Montering av kontorsmöbler och köksinredning samt övrigt snickeriarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med G. Eriksson Snickeri o Montage och det är Eriksson, Nils Johan Gunnar som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,