Tele och Marknads kompetens B.Schmid

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och Tele och Marknads kompetens B.Schmid är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Tele och Marknads kompetens B.Schmid är ett av dem. Statusen för Tele och Marknads kompetens B.Schmid är att Bolaget är aktivt.

Tele och Marknads kompetens B.Schmid är ett Enskild firma och skapades 2005-08-30. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tele och Marknads kompetens B.Schmid ska trivas.

Tele och Marknads kompetens B.Schmid är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-08. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom telemarketing och marknadsföring samt utbildning inom dito.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tele och Marknads kompetens B.Schmid är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-08.

Idag är Tele och Marknads kompetens B.Schmid och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Tele och Marknads kompetens B.Schmid så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9360043.

.

De som är på något sätt har med Tele och Marknads kompetens B.Schmid är Schmid, Bernd Max som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tele och Marknads kompetens B.Schmid har 570325-XXXX som sitt organisationsnummer.