Ensta Trading & Consulting

Stockholms län

Information

Ensta Trading & Consulting är ett av många företag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Ensta Trading & Consulting finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ensta Trading & Consulting är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-03-31.

Ensta Trading & Consulting som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-05-10. Men sedan 2005-03-31 så har Ensta Trading & Consulting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ensta Trading & Consulting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7326395.

Vallentuna arbetar för att företag som Ensta Trading & Consulting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ensta Trading & Consulting. Det finns flera företag i Stockholms län.

Handel med varor för hemelektronikbranschen samt marknadsföring. Handel med maskiner och varor för marinbranschen samt marknadsföring. Handel med maskiner och varor för fritid- och grönytebranschen samt marknadsföring.

Firmatecknare för Ensta Trading & Consulting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ensta Trading & Consulting och det är följande personer, Bjerregaard, Sigge som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ensta Trading & Consulting är 580625-XXXX.