Accessoarhuset B. Schéle Trading & Consulting

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vallentuna och Accessoarhuset B. Schéle Trading & Consulting är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Accessoarhuset B. Schéle Trading & Consulting är ett av dem. Statusen för Accessoarhuset B. Schéle Trading & Consulting är att Bolaget är aktivt.

Accessoarhuset B. Schéle Trading & Consulting är ett Enskild firma och skapades 1994-10-13. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Accessoarhuset B. Schéle Trading & Consulting ska trivas.

Accessoarhuset B. Schéle Trading & Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom data såsom bokföring. Agenturverksamhet av blomkorgar från England. Handel med trädgårdsprodukter. Uppfödning, pälsvård och inackodering av hundar. Försäljning av fårkött.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Accessoarhuset B. Schéle Trading & Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Accessoarhuset B. Schéle Trading & Consulting och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Accessoarhuset B. Schéle Trading & Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Accessoarhuset B. Schéle Trading & Consulting är Schéle, Birgitta Maria som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Accessoarhuset B. Schéle Trading & Consulting har 580901-XXXX som sitt organisationsnummer.