Runefelt HR & Ledarstöd

Stockholms län

Information

581219-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Runefelt HR & Ledarstöd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Runefelt HR & Ledarstöd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vallentuna som är den kommunen som Runefelt HR & Ledarstöd finns i.

Runefelt HR & Ledarstöd har varit registrerat sedan 2004-10-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Runefelt HR & Ledarstöd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Runefelt HR & Ledarstöd är och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är .

Firmatecknare för Runefelt HR & Ledarstöd är följande:

Vill ni komma i kontakt med Runefelt HR & Ledarstöd så kan ni göra det på telefon genom 08-4020021 eller genom brev på följande adress:

Undersökningar, nulägesanalyser, HR-diagnoser, utvärderingar, mätningar inom kompetensförsörjning, HR-arbete. ledarskap och organisation. Åtgärdesprogram såsom stategier, ledarskap, HR-strategi, kompetensförsörjning, organisationsutveckling, förbättringsplaner såsom processer, ploicies, metoder, system, rutiner och verktyg. Handlingsinriktade utvecklingsprogram för chefer och HR-roll, kompetens och arbetssätt. Implementeringar och genomförande av sparring, rådgivning, HR och chefer, utbildning och kompetensutveckling för chefer och HR. Uthyrning av verksamhhetschef och personalchef.

Det finns olika personer som har en koppling med Runefelt HR & Ledarstöd och det är Runefelt, Martin Elis som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,